Експерт розповів про можливості України вражати цілі за тисячу кілометрів

Експерт розповів про можливості України вражати цілі за тисячу кілометрів

Україна має можливості вражати цілі далеко за межами кордону. Про це розповів співзасновник групи компаній DroneUA Валерій Яковенко в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За його словами, в України є технологічні можливості вражати цілі за тисячу кілометрів.

"Технологічно можливості вражати цілі, що віддалені від кордонів України на тисячі кілометрів, у українських інженерів є. Якщо казати про "бавовну" на певних територіях московії, то тут потрібно чекати коментарів офіційних джерел поширення інформації з України", - зазначив Яковенко.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 17 вересня, в росії стався вибух на нафтобазі, після чого там розпочалася пожежа. Інцидент трапився на нафтобазі у Орловській області. Місцеві жителі стверджують, що перед вибухом вони чули звук безпілотника.

Як повідомляли "Ми-Україна", міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що Україна зможе здійснювати більше атак на російські кораблі. Він зазначив, що у 2023 році виробництво безпілотників в Україні зросло більш як у 100 разів порівняно з минулим роком.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.