Експерт: Громадянська війна в росії має серйозні перспективи

Експерт: Громадянська війна в росії має серйозні перспективи

Громадянська війна в росії має дуже серйозні перспективи. Про це заявив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Громадянська війна в росії має дуже серйозні перспективи, з чим я всіх можу привітати. Але нам всім потрібно запастися терпінням, це не означає, що це буде дуже швидко. Але ці процеси, які сьогодні відбулися, вони дуже показові. І повірте мені, ці процеси зіграють і на деморалізацію на фронті, і ці процеси зіграють на успіх нашого контрнаступу на деяких напрямках", - наголосив Мусієнко.

При цьому він висловив переконання, що російський диктатор обов'язково обмане та вб'є Пригожина.

"Путін єдиний винний у тому, що він посіяв зерно протистояння в росії, почавши війну в Україні, почавши всі процеси, які на сьогоднішній день відбуваються. І зрештою ми бачимо, що це призвело до того, що група озброєних людей, терористів, вбивці, "вагнерівці" пішли на Москву. Пішли можливо не так - десь розвернулися, дали задню, злякалися. Але що ми побачили? Ми побачили те, що російська влада була готова йти на домовленості. Це не значить, що Путін ці домовленості виконає. Він обов'язково обмане Пригожина і буде намагатися його вбити, як і знищити ПВК "Вагнера". Чи на руку це нам? Мабуть на руку, тому що з іншого боку ми повинні дивитися на те, що менше вбивць приїде до нас під Бахмут і на інші гарячі напрямки, де намагатимуться вбивати наших людей. І це абсолютно очевидно", - зазначив експерт.

Як повідомляли "Ми-Україна", секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов охарактеризував останні події у рф словами про секс гадюки і жаби.

Головне