Ексклюзивне інтерв'ю з Оленою Зеленською відбудеться 10 вересня в телемарафоні "Єдині новини"

Ексклюзивне інтерв'ю з Оленою Зеленською відбудеться 10 вересня в телемарафоні

Ексклюзивне інтерв'ю з Оленою Зеленською відбудеться 10 вересня о 21:00 в телемарафоні "Єдині новини". 

У цьому інтерв'ю Перша Леді України торкнеться важливих тем: місії та можливостей Першої Леді, безпеки дитинства та дітей за кордоном, Саміту перших леді та джентльменів, тривог і тривожності, а також безпеки дитинства та майбутнього після перемоги.

Олена Зеленська поділиться, як вона особисто реагує на повітряні тривоги та аварійні відключення електрики, чому важливо, щоб діти ходили до школи, та що буде вирішуватись на Саміті перших леді та джентльменів. Крім того, вона розповість про "Школу супергероїв" та про українську мову за кордоном.

Про все це щиро і відверто Олена Зеленська розповіла в ексклюзивному інтервʼю ведучій телеканалу "Ми-Украіна"
Олені Чабак.

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська разом із командою своєї Фундації відвідала Чернігівщину, де оглянула відбудоване шкільне укриття в Ніжині та передала 672 ноутбуки для школярів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, напередодні Дня Незалежності Президент України Володимир Зеленський анонсував урочисту церемонію вшанування національних легенд країни. Повну версію цієї церемонії українці зможуть побачити в ефірі телемарафону "Єдині новини" 25 серпня о 21:00. Про це він повідомив у своїх соцмережах.

 

Головне