Ексдержсекретар США Майк Помпео увійшов до Ради директорів "Київстар"

Ексдержсекретар США Майк Помпео увійшов до Ради директорів

Колишній державний секретар США Майк Помпео приєднався до ради директорів компанії "Київстар", де відіграє роль невиконавчого директора. 

Про це повідомлено у пресслужбі Київстару.

Також він став партнером у компанії американської стратегічної та фінансової консалтингової інвестиційної фірми Impact Investments.

Зазначається, що фонд Impact буде підтримувати керівництво Київстар та Veon у реалізації ряду ключових стратегічних ініціатив в Україні.

"Я з гордістю приєднуюся до VEON і Київстар у їхній надзвичайній службі народу України, наданні такого необхідного зв’язку та цифрових послуг. Я також вітаю материнську компанію Київстар VEON за її лідерство в інвестуванні в Україну, її власну довгострокову відданість та ініціативу "Invest in Ukraine NOW", - прокоментував Помпео.

Голова Ради директорів Київстар Каан Терзіоглу відзначив, що ці зміни, разом з інвестиціями у сумі 600 мільйонів доларів у телекомунікаційну інфраструктуру та повною відмовою компанії від праці на російському ринку, відображають відданість VEON Україні, її відновленню та розвитку.

Довідка.

Майк Помпео займав посаду 70-го державного секретаря США в період з 2018 до 2021 року і очолював Центральне розвідувальне управління з 2017 до 2018 року.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Дніпрі стався мовний інцидент під час практичного заняття у медичному виші. Викладачка вимагала, щоб студентка відповідала російською, а не українською.

Головне