"Джокер: Божевілля на двох" встановив антирекорд для коміксних фільмів

Касові збори фільму "Джокер: Божевілля на двох" впали на 81% у другий вікенд прокату, що є найгіршим результатом для фільму про персонажа DC.

Про це повідомляє Deadline.

Фільм створений режисером Тоддом Філліпсом та випущений студією Warner Bros за другий вікенд зібрала лише 7,055 млн дол, що є найбільшим падінням касових зборів для кінофільму про персонажа з всесвіту DC.

Джеймс Ганн і Пітер Сафран зі студії DC не брали участі у створенні та керуванні проєктом "Джокер: Божевілля на двох".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Документалка про братів Мендесів, аніме про Лару Крофт та шедевр від Хаяо Міядзакі: ТОП новинок цього тижня на Netflix

Очікувалось, що "Джокер 2" покаже гірші результати, ніж "Капітан Марвел 2", касові збори якого знизилися на 78%.

Падіння касових зборів "Джокера 2" є більшим, ніж у попереднього антирекордсмена серед фільмів DC - "Флеша" 2023 року (73%). Також це перевершує падіння касових зборів "Загону самогубців" 2021 року (72%) після другого вікенду.

Наразі світові касові збори "Джокера 2" склали 165,3 млн дол, у той час як "Капітан Марвел 2" завершив свій світовий прокат з результатом 206,1 млн дол. Бюджет фільму склав 200 млн дол. Перший "Джокер" зібрав у прокаті понад 1 млрд доларів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, сіквел "Той, що жахає 3" (Terrifier 3) дебютував з вражаючим успіхом, отримавши 94% схвалення від аудиторії на сайті Rotten Tomatoes. 

Головне