Джерела: Масштабна атака дронів на рф - це спільна операція ГУР, СБУ та ССО

Джерела: Масштабна атака дронів на рф - це спільна операція ГУР, СБУ та ССО

Масштабна атака безпілотників, яку було здійснено у ніч проти 20 квітня у восьми областях рф, це спільна операція ГУР, СБУ та ССО. Про це "Ми-Україна" повідомили джерела.

Згідно з отриманою інформацією, під час нічної атаки було уражено щонайменше три електропідстанції та база зберігання пального, там сталися пожежі. Після атак у низці районів виникли проблеми зі світлом та водопостачанням. 

"Дрони СБУ вчергове довели свою ефективність та продемонстрували результат - успішно відпрацювали по інфраструктурі, яка забезпечує безперебійну роботу військових об‘єктів на території росії", - зазначило джерело в спецслужбах.

Нагадаємо, минула ніч на росії видалася неспокійною - регіони держави-агресора атакували десятки безпілотників. Вибухи лунали у Бєлгородській, Тульській, Смоленській, Рязанській, Калузькій та Московській областях рф. У російському міноборони стверджують, що за ніч ППО збила аж 50 "українських" БпЛА.

Як повідомляли "Ми-Україна", удар, якого Сили оборони завдали по летовищу в окупованому Джанкої 17 квітня, позбавив росіян близько 10 одиниць важливої військово техніки та обладнання

Головне