Двоє загиблих внаслідок обстрілу заводу та тролейбусу в Херсоні: в ОВА розповіли подробиці

Двоє загиблих внаслідок обстрілу заводу та тролейбусу в Херсоні: в ОВА розповіли подробиці

Російська армія від самого ранку 19 вересня почала обстрілювати Херсон. Під удар вже потрапили один з місцевих заводів та тролейбус з пасажирами.Більше про це в ефірі "Ми-Україна" розповів речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

"Було влучання в місцевий завод. Там є руйнування. Також було влучання в дорогу, по якій рухався тролейбус, в ньому знаходилися люди. Двоє чоловіків постраждали - отримали поранення. Один - середнього ступеня важкості, інший - більш легкі. Але є й і жертви. На жаль, загинув герой - поліцейський 49 років, який виконував свої обов'язки і захищав країну вже доволі таки давно. Він був і миротворцем в Косово та Боснії, вийшов з Іловайського кола, захищав батьківщину і пішов на службу в поліції, тут допомагав і був самовідданою людиною", - розповів він.

Загиблого поліцейського звали Андрій Тарчинський.

Згодом стало відомо, що загинув один із поранених сьогодні зранку пасажирів тролейбуса. Чоловік 57 років помер у медичному закладі.

"На жаль, у лікарні зупинилося серце 57-річного херсонця, який постраждав внаслідок російського удару по тролейбусу", - написав голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Як поінформував начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, після 15.00 окупанти ще раз обстріляли Корабельний район Херсона. В результаті дій росіян постраждали ще двоє людей.

Як писав "Ми-Україна" раніше, вдень 19 вересня російські окупаційні війська завдали удару по місту Куп’янськ Харківської області, внаслідок чого загинули троє цивільних людей.

Головне