Двоє чоловіків, видаючи себе за військових, намагались потрапити до Угорщини

Двоє чоловіків, видаючи себе за військових, намагались потрапити до Угорщини

Прикордонники Мукачівського загону затримали двох чоловіків у камуфляжному одязі, які намагалися незаконно потрапити в Угорщину.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні ДПСУ.

29 вересня прикордонники відділення “Велика Бийгань” Мукачівського загону затримали двох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон з Угорщиною, вдаючи військових. Затриманими виявилися мешканці Харківської та Тернопільської областей, які були одягнені в камуфляж. 

За інформацією прикордонників, кожен із порушників сплатив переправникам по дев’ять тисяч доларів США, сподіваючись, що камуфляж допоможе уникнути підозри. Проте за 100 метрів до кордону їх було затримано військовослужбовцями.  

Затриманих доправили до прикордонного підрозділу для складання протоколів. Невдовзі суд надасть правову оцінку їхнім діям.

Нагадаємо, до суду подали справу проти двох жителів Буковини, яких звинувачують в організації нелегального перетину кордону для військовозобов'язаних чоловіків.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у Запоріжжі начальника ТЦК звинувачують у незаконному залученні підлеглих до ремонтів на своїх об’єктах нерухомості.

Головне