Два вертольоти та літак рф не змогли збити український дрон (відео)

Два вертольоти та літак рф не змогли збити український дрон (відео)

Росіяни намагалися двома гелікоптерами та літаком знищити український безпілотник, який летів у районі мису Тарханкут (Крим). У окупантів не вийшло цього зробити.

Відео польоту оприлюднили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

"БПЛА Головного управління розвідки дедалі частіше виходять неушкодженими не тільки після зустрічі з рашистським ППО, але й при прямому зіткненні з ворожою авіацією", - йдеться у дописі.

На відео український БПЛА, який летить в районі мису Тарханкут, переслідують одразу два бойових гелікоптера та один літак. Попри безперервний вогонь наш безпілотник вийшов неушкодженим з «поля бою» та успішно повернувся на базу.

"Криворукі якісь…", - прокоментував ситуацію оператор БПЛА.

Нагадаємо, у ніч проти 1 вересня Повітряні сили знищили одну крилату ракету запущену російсько-окупаційними військами. 

Відомо, що росіяни завдали по Україні удару крилатими ракетами з акваторії Чорного моря.

Зокрема, одна із ракет влучила в приватне підприємство на Вінниччині. 

Особам, які постраждали від агресії рф надається медична допомога. 

“Одну ракету вдалось знищити, інша – влучила в одне з приватних підприємств на Вінниччині. Пошкоджено майно, приватні авто, пораненим надається допомога”, – йдеться в повідомлення Повітряних сил ЗСУ.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, окупанти обстріляли Дніпропетровщину, пошкоджена лінія електропередачі. росіяни спрямували свою артилерію і на Нікопольський район — поцілили по Марганецькій територіальній громаді.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.