Два BMW, будинки, сім земельних ділянок та права на пісні: суд конфіскував майно Повалій

Два BMW, будинки, сім земельних ділянок та права на пісні: суд конфіскував майно Повалій

Вищий антикорупційний суд 22 жовтня задовольнив позов Мін'юсту та погодив конфіскацію майна колишньої народної артистки України Таїсії Повалій. Про це повідомляє пресслужба ВАКС. 

Серед конфіскованого: 

  • два автомобілі BMW, зокрема модель X5,
  • сім земельних ділянок у Київській області загальною площею понад 9 га,
  • два будинки - один площею 442,8 квадратних метрів, інший - 101 квадрат, 
  • авторські права на дев'ять пісень: "Обниму тебя", "Любить, понимать и слушать", "Ангелы-хранители", "Назавжди", "Просто я хочу", "Бусинки любви", "Больше чем близко", "Я лечу в даль с тобой синюю" та "Доброе утро").

Окрім нерухомості та автівок, ВАКС вилучив чотири одиниці зброї для відстрілу гумових куль та мисливську гладкоствольну зброю. 

Рішення ще може бути оскаржене. 

"Апеляційна скарга на рішення Вищого антикорупційного суду може бути подана учасником справи та/або його представником до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду упродовж п’яти днів з дня проголошення рішення суду", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше цього року Таїсії Повалій було оголошено підозру за трьома статтями - колабораційна діяльність, публічні заклики до агресивної війни, виправдовування агресії рф проти України.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у травні СБУ оголосила підозру продюсеру Юрію Бардашу, який втік до росії та закликає до захоплення Києва і Харкова.

Головне