Переважна частина інженерів Telegram, це українці, - Дуров

Переважна частина інженерів Telegram, це українці, - Дуров

Генеральний директор Telegram Павло Дуров, який відіграє центральну роль у прийнятті рішень, набрав команду з близько 50 співробітників, серед яких значна частина - українські інженери.

Про це розповів Дуров в інтерв’ю The Financial Times.

“Людина, близька до справи, описала співробітників як зазвичай “супермолодих”, вирваних зі Східної Європи, які пропонують річну зарплату в півмільйона доларів і незабаром викладають фотографії своїх Porsche у соціальних мережах”, - йдеться у повідомленні. 

З його слів, завдяки проведеним змаганням з програмування, ці висококваліфіковані кодери, стали важливою частиною команди. 

“Плинності кадрів практично немає. Вони поділяють ті самі цінності і вірять у місію компанії”, - сказав Дуров FT на початку цього року. 

Однак, після затримання Дурова у Франції, існує непевність щодо того, чи зможе Telegram продовжити свою діяльність без його особистої участі у прийнятті рішень.

Компанії Telegram заявила, що дотримується галузевих стандартів модерації та не має чого приховувати, але офіційних коментарів після пред'явлення звинувачень ще не було.

Як писали “Ми-Україна” раніше, паризький суд ухвалив рішення звільнити з-під варти Павла Дурова, засновника месенджера Telegram, після внесення застави у розмірі 5 мільйонів євро.

Головне