Дуда прокоментував слова Папи Франциска про "сміливість підняти білий прапор"

Дуда прокоментував слова Папи Франциска про

Президент Польщі Анджей Дуда, коментуючи слова Папи Римського Франциска про те, що Україна має набратися сміливості "підняти білий прапор", заявив, що росія не може перемогти в цій війні.

"росія не може перемогти в Україні, тому що російський імперіалізм, який сьогодні загрожує всій Європі, особливо Центрально-Східній Європі, але також усій Європі і, як наслідок, світу, має бути зупинений", - сказав президент Польщі у Варшаві.

Він додав, що немає жодних сумнівів у його твердженнях.

Нагадаємо, у Єврокомісії прокоментували заяву Папи Римського Франциска, що Україні слід мати "відвагу білого прапора" для мирних переговорів з рф.

Речник відомства Петер Стано, заявив, що питання про те, чи настане мир, зараз перебуває в руках однієї людини – путіна, який продовжує щодня вести війну.

Як писали "Ми-Україна" раніше, глава Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук прокоментував скандальну заяву Папи Римського про "білий прапор". Про це повідомляє пресслужба УГКЦ.

"Україна зранена, але нескорена! Україна змучена, але вона стоїть і вистоїть! Повірте мені, нікому й на гадку не спадає здатися. Навіть там, де сьогодні ідуть бойові дії; послухайте наших людей в Херсоні, Запоріжжі, Одесі, Харкові, Сумах!" – заявив глава УГКЦ Святослав Шевчук під час зустрічі з українською громадою у Нью-Йорку.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.