ДТП з маршруткою в Києві: одна з постраждалих померла дорогою до лікарні

ДТП з маршруткою в Києві: одна з постраждалих померла дорогою до лікарні

У Солом'янському районі Києва вантажівка зіткнулася з маршруткою на зупинці, внаслідок чого померла 72-річна жінка.

Про це повідомляють у Київській міській прокуратурі.

21 жовтня на вул. Вадима Гетьмана у Києві сталася ДТП за участі вантажівки та маршрутного автобуса. За даними слідства, 70-річний водій автомобіля "Газель" зіткнувся з автобусом марки "Атаман", який зупинився для посадки та висадки пасажирів на зупинці громадського транспорту.

У результаті аварії шість осіб госпіталізовано, точна кількість постраждали ще встановлюється (за даними ДСНС, всього внаслідок ДТП постраждало дев’ять людей, сім - госпіталізовані). Одна з них, 72-річна жінка, померла дорогою до лікарні.

Як повідомляється, водій вантажівки не перебував у стані алкогольного сп'яніння, про що свідчать результати тесту на алкоголь за допомогою "Драгера". За словами водія, причиною аварії стала відмова гальм у його автомобілі.

Нині проводяться першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, через інцидент рух транспорту в напрямку Індустріального шляхопроводу значно ускладнений. Патрульна поліція Києва закликає водіїв враховувати цю інформацію при плануванні своїх маршрутів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за словами правоохоронців, "Газель" на повній швидкості вʼїхала у маршрутку "Атаман", в якій перебували пасажири.

Головне