ДСНС показала фото з порту "Рені" після нічної атаки

ДСНС показала фото з порту

Російські окупанти над ранок 16 серпня укотре атакували Одещину ударними дронами. Безпілотники ворог запускав у дві хвилі.

Ціллю знову стала портова та зернова інфраструктура на півдні області. Ворожі безпілотники поцілили у дунайський порт Рені. Постраждали два металевих склади ангарного типу, виникло займання двох тракторів та шроту у поруч розташованому складі на площі 10 м2.

Обійшлося без загиблих та постраждалих.

"Сили протиповітряної оборони потужно відпрацювали, але, є і влучання. Руйнувань зазнали ангари з зерном і сільськогосподарська техніка на території одного з портів. Рятувальники оперативно ліквідували кожен осередок пожежі", - йдеться у повідомленні Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, російські окупанти вночі 16 серпня також запустили ударні дрони на Харківщину. Цілили по селу Піски-Радьківські Ізюмського району. Пошкоджені складські приміщення покинутого підприємства. Виникла пожежа на площі 300 кв.м.

Як писав "Ми-Україна" раніше, армія у середу, 16 серпня, обстріляла Бериславський район у Херсонській області, внаслідок чого була вбита людина.

Головне