Дружина Усика прокоментувала затримання боксера у Польщі

Дружина Усика прокоментувала затримання боксера у Польщі

Дружина боксера Олександра Усика надала коментар стосовно його затримання правоохоронцями в аеропорту Кракова. 

"Все нормально, все добре", - запевнила Катерина Усик, додавши, що Олександр особисто надасть пояснення щодо інциденту пізніше.

Вона наголосила: "Нічого кримінального".

Спортивна спільнота та шанувальники Усика тепер очікують на офіційну заяву від самого боксера для повного розуміння обставин, що склалися в краківському аеропорту. 

Як відомо, український чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик 17 вересня був затриманий в аеропорту Кракова (Польща). Інформацію про цей інцидент підтвердив Жан Беленюк, перший заступник голови комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту.

Олександр Усик - визначний український боксер, народжений у Сімферополі 17 січня 1987 року. Його боксерська кар'єра вражає досягненнями як в аматорському, так і в професійному рингу. Усик здобув золоту медаль на Олімпіаді-2012, став чемпіоном світу серед аматорів у 2011 році та чемпіоном Європи у 2008. У професійному боксі Усик досяг статусу абсолютного чемпіона світу у двох вагових категоріях: першій важкій (2018-2019) та важкій (2024). Він володів чемпіонськими поясами за версіями WBO, WBC, IBF, WBA (Super) у першій важкій вазі, а згодом - WBO, IBF, WBA (Super), WBC та IBO у важкій. Також Олександр отримував престижний пояс журналу The Ring в обох категоріях.

Усик залишається непереможним на професійному рингу, здолавши сімох суперників у боях за світовий титул у першій важкій вазі. Його внесок у розвиток українського спорту відзначено званнями "Заслужений майстер спорту України" та "Національна легенда України" (2024).

Як писав "Ми-Україна" раніше, стала відома дата реваншу Тайсона Ф'юрі з Олександром Усиком.

Головне