Друга атака за тиждень: у Ніжині внаслідок влучання є руйнування та поранений

Друга атака за тиждень: у Ніжині внаслідок влучання є руйнування та поранений

Російське окупаційне військо у ніч на 26 липня здійснило черговий повітряний напад на місто Ніжин Чернігівської області, використовуючи безпілотники типу  "шахед". Про це повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації Вячеслав Чаус.

За інформацією посадовця, внаслідок атаки було пошкоджено об'єкт інфраструктури та житловий гуртожиток. На жаль, є і постраждалий серед цивільного населення - одна особа отримала поранення.

Повітряні сили ЗСУ заздалегідь попереджали про загрозу застосування ударних БПЛА, сирена у місті увімкнулась о 00:11. Відбій тривоги було оголошено о 03:09.

Як відомо, це вже друга атака на Ніжин за останній тиждень. Минулого разу - в ніч проти 20 липня - внаслідок удару постраждав багатоповерховий будинок, де було пошкоджено 18 квартир. Тоді двом людям поважного віку знадобилася медична допомога.

Нагадаємо, Україна у ніч з 25 на 26 липня пережила чергову ворожу атаку із застосування ударних безпілотників. За даними Повітряних сил ЗС України, противник запустив 22 ударні дрони типу "Shahed" з окупованого Криму та російської Курської області. В "Укренерго" заявили, що російські дрони цієї ночі уразили енергооб'єкти на території Житомирської та Чернігівської областей. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у тимчасово підконтрольному ворогу Криму вночі 26 липня лунали вибухи. Місцева окупаційна влада оголошувала повітряну тривогу та попереджала про загрозу атаки дронів. Місцеві пабліки та так звані "воєнкори" пишуть, що гучно було на аеродромі "Саки", що в селищі Новофедорівка.

Головне