Дрони вночі долетіли до ще одного заводу в росії, цього разу у Воронезькій області

Дрони вночі долетіли до ще одного заводу в росії, цього разу у Воронезькій області

Промислове підприємство у Воронезькій області зазнало атаки невідомих дронів у ніч проти 22 жовтня. Про це повідомив губернатор регіону Олександр Гусєв. 

За його словами, БпЛА впав на цех заводу внаслідок чого виникла пожежа на одному з поверхів будівлі,. Станом на 7-у ранку ворог здолати не вдалося.

Який саме об'єкт постраждав від повітряного нападу російський посадовець не розповів.

В цілому за ніч губернатори трьох областей рф скаржились на атаки безпілотників на промоб'єкти. В Тульській і Тамбовській областях постраждали три спиртові заводи.

Російське оборонне відомство вранці традиційно відзвітувало про "збиття" нібито українських дронів. За підрахунками Міноборони рф, 18 БпЛА було "знищено", найбільше над Брянщиною - 11 апаратів. У Бєлгородській області "збили" три дрони, у Курській - два, над Тульською та Орловською областями - по одному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни затримали північнокорейських дезертирів на Курщині, - ЗМІ

Нагадаємо, у ГУР МО розповіли про ліквідацію в росії військового пілота ЗС рф Дмитра Голєнкова, якого вважають причетним до авіаційних ударів по Україні, зокрема по ТЦ "Амстор" в Кременчуці. У воєнного злочинця виявлені численні травми голови, ймовірно, від молотка.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 20 жовтня українські оборонці здійснили удар по військовому аеродрому "Липецьк-2", що у Липецькій області рф.

Головне