Дрони атакували спиртзавод у Воронезькій області

Дрони атакували спиртзавод у Воронезькій області

Безпілотники атакували Воронезьку область росії у ніч з 27 на 28 жовтня. У результаті стался пожежа на місцевому спиртовому заводі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За їхніми даними, пожежа виникла на Аннінському спиртзаводі. Губернатор області Олександр Гусєв заявив, що ППО збило близько 10 безпілотників.

За його словами, внаслідок падіння БПЛА пошкоджено прибудову до господарського приміщення на промисловому підприємстві. Гусєв додав, що постраждала одна людина "під час падіння БПЛА та подальшого займання на промисловому підприємстві".

Зазначимо, що в селищі Анна також знаходиться нафтобаза "Аннанефтепродукт", яка вже була атакована безпілотників на початку жовтня.

Проте керівник ЦПД при РНБО Андрій Коваленко заявив, що удари по спиртзаводах – це удари по російській авіації.

"російська військова авіація не зможе без спирту. Від палива, до гальмівних систем, від рідин для технічних потреб, очистки, до антиобліднювачів. І це стосується як літаків так і гвинтокрилів. Це все спирт", - пояснив він.

Нагадаємо, у росії після атаки безпілотників виникла пожежа. Місцеві жителі повідомляють, що пожежа виникла на диспетчерській станції "Транснефть-Дружба".

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Києві невідомі підпалили два відділення "Укрпошти". Поліція відкрила кримінальне провадження.

Головне