Дрони атакували міста Саратов та Енгельс, де розташований аеродром стратегічної авіації рф

Дрони атакували міста Саратов та Енгельс, де розташований аеродром стратегічної авіації рф

В російських містах Саратов та Енгельс лунали вибухи. Там заявили про атаку дронів, а в обстрілі звинуватили Україну. Про це повідомив губернатор Саратовської області Роман Бусаргін.

Дрони, якими були атаковані російські міста, нібито збила протиповітряна оборона, однак їхні уламки впали на житлові будинки. Унаслідок цього в Саратові одна жінка зазнала серйозних поранень, її ушпиталили. У Енгельсі минулося без постраждалих.

Очевидці події публікують відео, на яких видно проліт безпілотників над містом.

У російському міністерстві оборони традиційно заявили, що начебто збили всі БпЛА, проте місцеві медіа оприлюднили відео влучання у найвищу багатоповерхівку Саратова. ЗМІ повідомили, що влучання сталося у ЖК Volga sky, який нібито є й найвищим будинком Поволжя, маючи висоту 128,6 м.

Нагадаємо, вранці 26 серпня російські війська поцілили по промисловому об’єкту у Полтавській області і поранили 5 людей. Про це повідмив голова ОВА Філіп Пронін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти продовжують щодобово тероризувати населення Херсонщини обстрілами. Внаслідок російської агресії одна людина загинула, ще семеро отримали поранення, розповів голова місцевої ОВА Олександр Прокудін. 

 

Головне