ДП “Документ” відновили прийом заяв на оформлення паспортів для чоловіків за кордоном

ДП “Документ” відновили прийом заяв на оформлення паспортів для чоловіків за кордоном

Відокремлені закордонні філії ДП “Документ” знову приймають заяви-анкет на оформлення паспортних документів для чоловіків. 

Про це повідомили в пресслужбі паспортного сервісу.  

Для отримання послуг, чоловікам необхідно пройти верифікацію через офіційний додаток Міністерства оборони України “Резерв+” за допомогою QR-коду, підтверджуючи наявність дійсних військово-облікових документів.

Подати заяви можна у Мюнхені, Берліні, Кельні (Німеччина), Варшаві, Кракові, Вроцлаві, Ґданську (Польща), Мадриді, Валенсії (Іспанія), Празі (Чехія), Братиславі (Словаччина) та Мілані (Італія).

Послуги, які надаються у закордонних підрозділах, включають:

  • Оформлення ID-картки або закордонного паспорта (у тому числі замість втраченого або викраденого);
  • Обмін ID-картки або закордонного паспорта (у зв’язку із закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання);
  • Обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням або у разі непридатності).

 

“Державна міграційна служба України та ДП “Документ” продовжують докладати максимум зусиль для якісної організації забезпечення українських громадян за кордоном дійсними паспортними документами”, - йдеться у повідомленні. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України оголосила про підозру п'ятьом зрадникам, які воювали проти Сил оборони України на східному фронті.

Головне