Дострокові "вибори Путіна" на ТОТ: Федоров розповів, чи є шанс уникнути голосування

Дострокові

Росіяни на захопленій частині Запорізької області достроково розпочали так звані "вибори президента рф". Їхня мета забезпечити явку та підтримку російського диктатора Путіна на рівні 94%, розповів очільник місцевої ОВА Іван Федоров.

"Навіщо ворог робить це заздалегідь? Перед ними на сьогодні є рознарядка, зробити так, щоб 94%і проголосували, і щоб з них 94% підтримали (Путіна - ред). Їм потрібно зробити такий фарс начебто всі голосують, всі підтримують, але це точно не має нічого спільного з дійсністю. Поки що голосують лише рашистські військові - ті, хто точно по неволі виконує команди своїх керівників. Цивільні намагаються не брати участь", - зазначив він в ефірі марафону "Єдині новини".

Федоров додав, що навряд чи окупаційний режим дозволить їм це зробити.

"Маємо розуміти, що після двох років окупації якщо людина відкрито говорить, що не буде підтримувати ворожу адміністрацію, не буде підтримувати голосування її заберуть в полон і над нею будуть знущатися. Тож сьогодні, для того щоб зберегти своє життя, наші мешканці не будуть проявляти активно свою позицію, але в якості спротиву продовжать робити свою справу в кооперації з нашими Силами оборони", -  пояснив він. 

Голова ОВА нагадав, що окупанти дозволили голосувати і з українським паспортом, і з будь-яким іншим. Цей факт свідчить про "повну фальсифікацію цього фарсу під назвою вибори".

Як писав "Ми-Україна" раніше, на лівобережжі Херсонщини голосувати на прийдешніх "виборах" також можна з паспортом України.

Головне