До тимчасово окупованого Криму незаконно переїхали близько 800 тисяч росіян

До тимчасово окупованого Криму незаконно переїхали близько 800 тисяч росіян

На Кримський півострів переїхало близько 800 тисяч росіян, які знаходяться незаконно на території. Про це в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна" розповіла постійна представниця президента України в АР Крим Таміла Ташева.

За її словами, наразі можливо довести документально 560 тисяч осіб, які були переміщені з тимчасово окуповану території. 

"Ми можемо довести документально 560 тисяч осіб, які були переміщені з території рф в Крим. Це всі люди, які незаконно там знаходяться, і мають до моменту звільнення території, поки Керченський міст є цілим, ми їм радимо виїжджати території півострова", - зазначила Ташева.

Нагадаємо, що постійна представниця президента України в АР Крим Таміла Ташева розповіла про стратегію реінтеграції Криму. За її словами, найскладнішою роботою буде "повернення розумів".

Як писали "Ми-Україна" раніше, наприкінці лютого 2024 року буде 10 років з початку захоплення росією українського Криму. Москва вже готується до "святкування", до якого збирається зокрема залучити відомих діячів країн колишньої СРСР та держав Глобального півдня.

Головне