До рекрутингових центрів Міноборони уже звернулися 7,4 тисячі людей

До рекрутингових центрів Міноборони уже звернулися 7,4 тисячі людей

Рекрутингова система в порівнянні з мобілізацією орієнтована на укладання контракту для проходження військової служби. Про це повідомив уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Серед них лише 200 − вже у військовій формі, повідомив уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

"Тобто за 4 місяці лише 2,7% з тих, хто звернувся до рекрутингових структур міністерства, пройшли цей шлях до кінця", – повідомив він.

Зараз в Україні працюють 25 рекрутингових центрів МОУ в 23 населених пунктах.

"Рекрутингова система та її переваги в порівнянні з мобілізацією орієнтована на укладання контракту для проходження військової служби", - йдеться уповідомленні.

Якщо людина має рекомендаційний лист та укладає контракт, представник ТЦК та СП повинен розподілити її за місцем служби, вказаним у документі. Відмовляти в такому випадку незаконно.

Нагадаємо, в Україну з офіційним візитом прибула спікерка Сейму Литви Вікторія Чміліте-Нільсен. Про це повідомила заступниця голови Верховної Ради України Олена Кондратюк.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Мексиці невідомі злочинці застрелили новообраного мера міста Копала Сальвадора Вільяльву Флореса. Чоловіка застрелили напередодні, 17 червня, у штаті Герреро, пише ABC News.

Головне