До протестів в Белграді почали долучатися студенти - вони заблокували рух у центрі міста

До протестів в Белграді почали долучатися студенти - вони заблокували рух у центрі міста

До протестів в Белграді почали долучатися студенти - вони заблокували рух у центрі міста. Про це пише сербська служба "Радіо Свобода".

Серед вимог протестувальників - відкрити списки виборців. Глава управління поліції вже пообіцяв "не терпіти" блокування держустанов і мостів а також завуальовано пригрозив розгоном.

Вночі поліція вже застосувала проти протестувальників сльозогінний газ і заарештували майже 40 людей. А президент Сербії Александр Вучич на тлі протестів зустрівся з послом росії.

Учасники акції оголосили, що хочуть відкриття списку виборців, щоб перевірити його.

Нагадаємо, тисячі мігрантів йдуть пішки з Мексики до кордону США. Про це повідомило видання BBC.

До ходи приєдналися близько 7 тисяч людей, зокрема, тисячі дітей.

Більшість мігрантів з Куби, Гаїті та Гондурасу, але є навіть вихідці з Бангладеш та Індії. Багато з них казали, що вирішили приєднатися до каравану після того, як місяцями чекали дозволів на транзит.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українцям, які через повномасштабне вторгнення росії виїхали до Норвегії, дозволять працювати на високооплачуваній роботі. Зокрема, вони зможуть тепер працювати водіями автобусів.

Про це повідомило норвезьке видання e24.no. Як зазначається, до кінця 2023 року буде представлений законопроєкт, згідно з яким українці матимуть змогу працевлаштовуватись водіями автобусів та вантажівок. До цього громадяни з країн поза Євросоюзом діяло обмеження у чотири роки проживання.

Головне