До п'яти років в'язниці: що загрожує Ірині Фаріон

До п'яти років в'язниці: що загрожує Ірині Фаріон

Ірині Фаріон загрожує до п'яти років позбавлення волі. Ексрадник міністра внутрішніх справ України та експерт з безпеки Володимир Мартиненко в ефірі ток-шоу "На часі" наголосив, що позбавлення волі - найтяжча санкція сукупності тих статей, які зараз розслідуються СБУ відносно фігурантки.

"У той же час СБУ звернулась до фахівців для проведення психолого-лінгвістичної експертизи. І коли будуть результати, СБУ розглядатиме можливість висунення звинувачень по суті і розгляду справи в суді", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, служба безпеки України відкрила справу проти колишньої народної депутатки Ірини Фаріон через її висловлювання та публікації у соціальних мережах. Про це повідомили у пресцентрі СБУ.

Також Служба безпеки ініціювала низку експертиз щодо експарламентарки.

В СБУ нагадали, що Фаріон не лише обурила українців своїми висловлюваннями щодо російськомовних військовослужбовців ЗСУ. Також вона опублікувала у соцмережах допис зі скріншотом повідомлення від проукраїнського студента з Криму, де були вказані його ім’я та персональні дані. Це стало підставою для переслідування хлопця з боку спецслужб рф.

Як писали "Ми-Україна" раніше, представництво президента України в АР Крим вже подало звернення до прокуратури стосовно дій Ірини Фаріон.

 

Головне