До лав ЗСУ приєдналися 613 колишніх ув’язнених, - голова Мін’юсту

До лав ЗСУ приєдналися 613 колишніх ув’язнених, - голова Мін’юсту

Понад 600 ув'язнених вийшли з в'язниць та приєдналися до Сил оборони у межах мобілізації. Про це повідомив міністр юстиції України Денис Малюська.

Денис Малюська зазначив, що наразі вони проходять відповідну підготовку, а надалі служитимуть у штурмових підрозділах, які сформують спеціально для них.

"Вже 613 ув'язнених вийшли та приєдналися до лав збройних сил, проходять відповідну підготовку", – розповів голова Мін'юсту.

Відомство стежить, щоб усі вимоги щодо мобілізації ув'язнених були дотримані. Це необхідно для того, щоб ті, хто все ще сумнівається, бачили, що засуджених тренують і забезпечують відповідно до стандартів.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вважає, що "Путін аплодуватиме стоячи", якщо на Саміті миру в Швейцарію не приїде президент США Джо Байден. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час пресконференції в Брюсселі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, мешканець Молодови вирішив незаконно перетнути кордон з Україною, щоб побачитися з жінкою, на березі річки його затримали прикордонники. Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

Головне