До Києва прибув начальник Генштабу Збройних сил Польщі Вєслав Кукула

До Києва прибув начальник Генштабу Збройних сил Польщі Вєслав Кукула

Начальник Генерального штабу Збройних сил Польщі генерал Вєслав Кукула прибув з робочим візитом до Києва на запрошення Головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського. Про це  повідомляє Генеральний штаб Війська Польського. 

Польська сторона зазначила, що він прибув на запрошення головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Візит розпочався з покладання букету квітів до Стіни пам'яті загиблих за Україну.

У Генштабі ЗСУ уточнили, що генерали провели переговори для посилення співпраці щодо протистояння російській агресії.

"Польща є надійним партнером України з самого початку повномасштабного вторгнення росії. Цінуємо військово-технічну допомогу та дипломатичну підтримку Польщі. Вдячні також за надання допомоги у підготовці наших підрозділів, які вже стали на захист держави. Перемогти агресора можна лише разом", - зазначив Сирський.

Нагадамо, служба безпеки України зібрала доказову базу на полковника Івана Панченка, командира 159-го винищувального авіаційного полку ЗС рф, причетного до обстрілів бомбардуванні Національного музею Григорія Сковороди на Харківщині.

Як писали "Ми-Україна" раніше, касаційний кримінальний суд Верховного Суду України поставив остаточну крапку у резонансній справі Олени Живцової - колишньої голови одного з районних судів Херсонської області. Про це інформує Спеціалізована антикорупційна прокуратура. 

Головне