До Києва прибув командувач оборони Данії Майкл Віґґерс Гілдґаард

До Києва прибув командувач оборони Данії Майкл Віґґерс Гілдґаард

До Києва прибув з візитом новий командувач оборони Данії Майкл Віґґерс Гілдґаард. Генерал зустрівся з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та міністром оборони України Рустемом Умєровим. Про це повідомив Головком. 

"Під час зустрічі ми обговорили нагальні потреби Збройних Сил України на різних напрямках та шляхи і можливості для подальшої підтримки з боку данського уряду", - повідомив Сирський.

Під час зустрічі командувачі обговорили нагальні потреби української армії на різних напрямках, шляхи і можливості для подальшої підтримки з боку данського уряду.

"Користуючись нагодою, подякував данському уряду та народу за системну підтримку українського війська", – додав Сирський.

Нагадаємо, унаслідок ворожої атаки в Донецькій області знеструмлювалася одна з шахт, щонайменше 131 працівник був заблокований під землею. Про це повідомила пресслужба Міненерго.

Як писали "Ми-Україна" раніше, унаслідок ворожої атаки в Донецькій області знеструмлювалася одна з шахт, щонайменше 131 працівник був заблокований під землею. Про це повідомила пресслужба Міненерго.

Головне