До 690 тисяч осіб росія планує збільшити чисельність своїх військ, – головком Сирський

До 690 тисяч осіб росія планує збільшити чисельність своїх військ, – головком Сирський

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що росія має намір до кінця року збільшити чисельність окупантів в Україні до 690 тисяч. Про це повідомив Сирський в інтерв'ю The Guardian.

За його словами, на початку повномасштабного вторгнення російські сили налічували 100 тисяч солдатів. Зараз їхня кількість зросла до 520 тисяч, а до кінця року планується досягти 690 тисяч.

"Коли справа доходить до обладнання, то тут співвідношення 1:2 або 1:3 на їхню користь", - повідомив він.

 

Так, з 2022 року кількість російських танків "зросла" вдвічі - з 1700 до 3500. Артилерійські системи зросли втричі, а бронетранспортери зросли з 4500 до 8900.

"Противник має значну перевагу в силах і засобах. Тому для нас справді на першому плані стоїть питання постачання, питання якості", - додав Сирський.

Нагадаємо, Київ розробив стратегію з повернення Кримського півострова, деталі якої тримаються в суворій секретності. Українська влада заявляє про рішучий намір відновити контроль над усіма територіями в межах міжнародно визнаних кордонів України станом на 1991 рік. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у інтерв’ю Guardian.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у міжнародному аеропорту Трибхуван у непальському Катманду 24 липня сталася авіакатастрофа. Літак авіакомпанії Saurya Airlines, що прямував до Покхари, зазнав аварії під час зльоту.

Головне