Дніпропетровщина під обстрілом: уражено кілька енергооб'єктів, є поранені

Дніпропетровщина під обстрілом: уражено кілька енергооб'єктів, є поранені

Військовослужбовці рф у ніч на 29 березня масованого атакували Дніпропетровську область дронами-камікадзе та ракетним озброєнням. Зафіксовані руйнування енергетичної та цивільної інфраструктури, є поранені, розповів голова місцевої ОВА Сергій Лисак.

Руйнація об'єктів енергетики внаслідок обстрілу сталась у трьох районах області: 

  • Дніпровському, 
  • Криворізькому,
  • Кам'янському.

"На одному з них постраждав чоловік. Йому надали необхідну медичну допомогу, оговтуватися буде вдома", - зауважили в ОВА.

Травмовані внаслідок атаки є у Кам'янському, де ворожі снаряди поцілили по дачному кооперативу. Попередньо відомо про п'ятьох потерпілих, серед яких - дівчинка 5-річного віку. Також постраждали дві жінки (19 та 47 років) та два чоловіки (3 та 47 років). Один з поранених чоловіків у важкому стані під наглядом медиків у лікарні. У Кам'янському в результаті обстрілу вщент знищені три будинки, ще чотири зазнали руйнувань. 

Поза увагою окупанти не залишили і Нікополь та район. 

"Через атаку на Нікополь, яка сталася вчора надвечір, пошкоджений санаторій, три приватні будинки, господарські споруди", - зазначив Лисак. 

В цілому за ніч українські захисники ліквідували 24 засоби повітряного нападу у небі над Дніпропетровщиною - 12 ракет та 12 "шахедів".  

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Міненерго повідомили, що у ніч на 29 березня ворог бив електростанціях, які розташовуються у центральному та західному регіонах держави. Цілями стали об'єкти у Дніпропетровській, Полтавській, Черкаській областях.

 

 

 

 

 

Головне