Дмитрашківський: Окупанти застосовують тактику випаленої землі у Вугледарі

Дмитрашківський: Окупанти застосовують тактику випаленої землі у Вугледарі

Російські окупанти застосовують у Вугледарі тактику випаленої землі. Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна" розповів керівник об’єднаного прес-центру Сил оборони таврійського напряму Олексій Дмитрашківський.

"Ворог вчора шість разів наніс авіаційні удари по Вугледару. Ворог дотримується тактики випаленої землі. Для чого це робиться? Для того, щоб нашим захисникам не було можливості будь-де тримати оборону. Вони знищують будинки, розбирають поверх за поверхом. Це відбувається як в Бахмуті, та і у Вугледарі. Можна зробити висновок, оскільки на Вугледарському напрямку на сьогоднішній день активних бойових дій не ведеться, то можна сказати, що ворог більш за все почне найближчим часом штурмові дії в цьому районі", - зазначив Дмитрашківський.

Разом з тим він висловив думку, що окупанти через значні втрати особового складу на Авдіївському та Мар'їнському напрямках найближчим часом зосередять увагу на Вугледарському напрямку.

Як повідомляли "Ми-Україна", українські військові збили гелікоптер Мі-24 та чотири безпілотники окупантів у суботу, 22 квітня. Також вдалося приземлити два розвідувальних ворожих безпілотники.

Головне