Дівчина засновника Telegram Дурова втратила дитину

Дівчина засновника Telegram Дурова втратила дитину

Дівчина засновника Telegram Павла Дурова Юлія Вавілова була вагітна під час його затримання у Франції, проте втратила дитину. 

Про це він розповів у месенджері.

Дуров дізнався про вагітність дівчини під час свого перебування у поліцейській дільниці в Парижі.

"Це був мій третій день там. У перерві між допитами я запитав свого адвоката, чи прийде моя Юлія теж на допит. Він сказав, що на неї чекали, але вона не змогла прийти. Я почав розпитувати про причини. Злякалася? Виїхала з Парижа? Він завагався. "Вона вагітна", - нарешті сказав він. Це була не та відповідь, якої я очікував у той момент. Після паузи я сказав: "Дякую за добрі новини". Інші присутні - перекладач, клерк, поліцейський - ніяково посміхнулися", -розповів він.

Після звільнення Дуров зустрівся з Юлією та дізнався, що на неї здійснювали сильний тиск. Один блогер поширював чутки, що вона "агент Моссада", а інші висунули хибні теорії, нібито її активність у соціальних мережах стала причиною затримання Дурова в аеропорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Telegram після затримання Дурова став співпрацювати з правоохоронцями різних країн

Нещодавно Юлія відвідала лікаря, який стежив за її вагітністю. Через стрес вона втратила дитину.

Дівчина також розповіла, що через ці звинувачення у неї були панічні атаки, а лікар радив не йти на допит. Вони з Павлом намагалися радіти новині про вагітність, але 4 жовтня прийшла трагічна звістка.

"Важко описати біль. Ми вже так звикли до цієї ідеї. Йшов 10-й тиждень. 05.10.24. День операції. Це було швидко, майже без фізичного болю. Тепер настав час одужати. Ми встигли впоратися з багатьма викликами одразу. Але для малюка це було забагато", - написала вона.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, відомий американський репер Eminem незабаром приміряє на себе нову роль - дідуся.

Головне