Дівчина, яка пережила напад "ХАМАС" в Ізраїлі, вчинила самогубство

Дівчина, яка пережила напад

Ширел Голан, яка пережила напад “ХАМАС” на музичному фестивалі Nova, наклала на себе руки після тривалої боротьби з посттравматичним стресовим розладом.

Про це повідомляє Times of Israel із посиланням на заяву родини загиблої.

Ширел Голан знайшли мертвою у своєму домі - вона скоїла суїцид у свій 22-й день народження. Брат померлої каже, що у неї з’явилися симптоми розладу та депресії після пережитої різанини 2023 року на фестивалі.

“Телефон дівчини був заповнений привітаннями друзів, які залишилися без відповіді”, - розповідають її батьки.

Ширел та її партнер Аді врятувалися під час нападу, коли бойовики почали вбивати учасників фестивалю. Після спроби втекти на автомобілі вони були змушені сховатися під кущем на кілька годин, поки їх не знайшов поліцейський.

Брат дівчини звинуватив державу у недостатній допомозі для подолання психологічних наслідків трагедії. 

“Ізраїль двічі вбив мою сестру. Один раз у жовтні подумки, а другий раз сьогодні, на її 22-й день народження, фізично”, - заявив він.

За його словами, мати дівчини була змушена достроково піти на пенсію, щоб бути поруч із донькою. Вони не відходили від неї, і єдиний раз, коли залишили її саму, це був день, коли Голан вирішила покінчити з собою.

Як писав "Ми-Україна" раніше, YouTube оголосив про впровадження нових обмежень на рекомендації відео про здоров'я та фітнес для молодих користувачів у Європі. Це рішення є розширенням політики, вже впровадженої в США торік, і спрямоване на запобігання формуванню негативних переконань про себе у підлітків.

Головне