Дітей на ТОТ навчатимуть вчителі без освіти, - ЦНС

Дітей на ТОТ навчатимуть вчителі без освіти, - ЦНС

Окупаційна адміністрація на ТОТ Запорізької області оголосила про плани подолати кадрову кризу в освітній сфері. Для цього вони запроваджують кількамісячні курси.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Місцевий гауляйтер Євгеній Балицький дав вказівку своїм підлеглим знайти швидке рішення для заповнення нестачі вчителів. Одним із таких "рішень" стали кількамісячні курси для бажаючих працювати у школах, що дозволять обійти необхідність здобуття вищої педагогічної освіти.

“Місцеві гауляйтери вирішили боротися із кадровою кризою в освіті шляхом впровадження кількамісячних курсів для бажаючих стати вчителем”, - пояснюють у ЦНС.

Крім цього, Балицький запропонував залучати до освітнього процесу так званих "фахівців за сумісництвом", зокрема учасників "спеціальної військової операції" (сво). Вони будуть проводити уроки історії та інші дисципліни, спрямовані на ідеологічну обробку школярів. 

Також у ЦНС додали, що нещодавно у декількох регіонах рф у педагогічних вищих навчальних закладах запровадили програми перекваліфікації  для громадян рф, які брали участь у війні з Україною.

Нагадаємо, окупанти на тимчасово окупованих територіях України запровадили уроки "патріотизму", де навчають дітей вбивати ворога. Для цього залучають бойовиків і священиків московського патріархату.

Як писав “Ми-Україна” раніше, на ТОТ України мають з’явитися народні дружини, які залучатимуть добровольців. Але окупаційна влада змушує місцеве населення долучитись.

Головне