"Динамо" отримало потенційних суперників у плей-офф Ліги чемпіонів

Відбулося жеребкування раунду плей-офф Ліги чемпіонів, за підсумками якого потенційними суперниками "Динамо" стали австрійський "Зальцбург" та нідерландський "Твенте". Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.  

У швейцарському Ньоні, в штаб-квартирі УЄФА, пройшло жеребкування Ліги чемпіонів. За його підсумками визначено, що переможець двобою між київським "Динамо" та "Рейнджерс" зі Шотландії зустрінеться з сильнішим у парі "Зальцбург" - "Твенте". Матчі плей-офф заплановані на 20/21 серпня (перші ігри) та 27/28 серпня (матчі-відповіді).

Що стосується третього кваліфікаційного раунду, то "Динамо" прийме "Рейнджерс" 6 серпня на польському стадіоні в Любліні. Зворотний матч відбудеться 13 серпня в Глазго.

Шлях представників ліг:

  • "Лілль" (Франція) / "Фенербахче" (Туреччина) - "Славія" (Чехія) / "Юніон" (Бельгія)
  • "Динамо" (Україна) / "Рейнджерс" (Шотландія) - "Зальцбург" (Австрія) / "Твенте" (Нідерланди)

Нагадаємо, окупанти перекидають свої війська з Луганської області на Харківський напрямок, а також залучають до військових дій добровольчі підрозділи. Про це повідомив речник ОТУ "Харків" Віталій Саранцев.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Хмельниччині затримано лідера банди, яка на "замовлення" рф палила службові авто Сил оборони. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Головне