Дії наших захисників у Серебрянському лісі потребують тиші, - речник ОСУВ "Хортиця"

Дії наших захисників у Серебрянському лісі потребують тиші, - речник ОСУВ

Сили оборони України здійснюють свої контратакувальні дії та займають ворожі вогневі позиції. Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

"І в цілях безпеки під час проведення операції можу сказати тільки те, що поки що ця інформація потребує подальшої тиші. Загалом, пізніше буде детально озвучена ця інформація", - повідомив Назар Волошин.

За його словами, на певних ділянках фронту Сили оборони України проводять успішні дії, вибивають росіян із рубежів та завдають загарбникам втрат.

За минулу добу на цьому напрямку наші захисники знешкодили 960 військових рф, знищили два танки, понад 20 одиниць автомобільної та спеціальної техніки, 17 бронемашин, 10 мінометів і гармат.

Нагадаємо, кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки рф на Полтавщину вдень, 17 червня, зросла до 12 осіб. Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

За його даними, серед постраждалих є двоє дітей. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, СБУ оголосила підозру генпродюсеру пропагандистській телерадіокомпанії "Крим" Олегу Крючкову. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

 

Головне