Держсекретар США Ентоні Блінкен прибув до Києва

Держсекретар США Ентоні Блінкен прибув до Києва

Держсекретар США Ентоні Блінкен прибув до Києва разом з міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Леммі. 

Про це повідомляє кореспондент Державного департаменту Шон Тандон у мережі Х.

Вони зустрінуться з президентом України Володимиром Зеленським, повідомляє сайт Держдепу. Сторони обговорять подальшу підтримку України для протидії російській агресії, а також шляхи довгострокового забезпечення України у військовому, економічному та демократичному аспектах.

На кадрах також можна помітити колишнього головкома Валерія Залужного, який зараз є послом України в Британії. 

Управління державної охорони України попередило киян про можливе перекриття доріг у центрі столиці 11 вересня. Тимчасові обмеження дорожнього руху будуть діяти в центральних районах Києва, зокрема в Печерському та Шевченківському районах.

Також повідомляється, що 12 вересня у Блінкена запланована поїздка до Польщі. Держсекретар США зустрінеться з польськими урядовцями, щоб обговорити низку важливих двосторонніх питань, в тому числі поглиблення оборонної і енергетичної співпраці, а також роботу двох країн як членів НАТО на підтримку оборони України.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, президент Литви Гітанас Науседа разом із дружиною Діаною Науседене прибули до Києва для зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським

Головне