Держсекретар США Блінкен зіграв на гітарі та заспівав блюз: опубліковано відео

Держсекретар США Блінкен зіграв на гітарі та заспівав блюз: опубліковано відео

Державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен продемонстрував свої неочікувані вміння. Зокрема, очільник американського зовнішньополітичного відомства показав, як він грає на гітарі та співає блюз.

Свої вміння американський дипломат продемонстрував на заході, присвяченому Глобальній ініціативі музичної дипломатії (Global Music Diplomacy Initiative).

"Я не міг проґавити сьогоднішню можливість поєднати музику та дипломатію. Було приємно запустити нову Глобальну ініціативу музичної дипломатії", - зазначив Блінкен.

Метою Глобальної ініціативи музичної дипломатії є використання музики як інструменту дипломатії "для просування миру і демократії та підтримки ширших цілей політики США". Також очікується, що це сприятиме вивченню англійської мови через включення американської музики та пісень у навчальні програми в різних куточках планети.

Як повідомляли "Ми-Україна", державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен у середу, 6 вересня, прибув до України. Він відразу ж відправився на Берковецьке кладовище у Києві, де віддав шану полеглим захисникам України. Згодом він також поїхав на базу одного з підрозділів Держприкордонслужби

Головне