Демченко: Росіяни постійно відправляють свої ДРГ в Україну

Демченко: Росіяни постійно відправляють свої ДРГ в Україну

Російські окупанти щоденно обстрілюють прикордонні території України. Також вони постійно відправляють свої ДРГ, щоб виявляти позиції Сил оборони. Про це розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Ворог продовжує щоденно обстрілювати територію України. А також намагатися періодично використовувати диверсійно-розвідувальні групи для того, щоб вони заходили на нашу територію і викривали місця розташування підрозділів Сил оборони. Але, на щастя, українські воїни вчасно викривають такі групи, відкривають вогонь і вони відходять за лінію нашого державного кордону", - зазначив Демченко.

Також він додав, що прикордонні території Чернігівщини, Сумщини та Харківщини є найгарячішою ділянкою українського кордону.

"На щастя ми не фіксуємо, що росія має достатньо сил на напрямку Чернігівщини, Сумщини, Харківщини для того, щоб здійснити якесь повторне вторгнення. Але звісно, що вона там тримає певні сили. В тому числі ті, які здійснюють обстріли території України", - розповів речник ДПСУ.

Як повідомляли "Ми-Україна", командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв розповів, що на кордоні вживаються всі необхідні заходи для підвищення оборонних спроможностей.

Головне