Дефіцит в енергосистемі досить значний – планові відключення сьогодні можуть бути тривалими, – Кудрицький

Дефіцит в енергосистемі досить значний – планові відключення сьогодні можуть бути тривалими, – Кудрицький

Дефіцит в українській енергосистемі досить значний, тому планові відключення електроенергії сьогодні теж можуть бути тривалими. Про це повідомив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький.

За словами голови правління НЕК "Укренерго", відключення можуть бути по 4 години, а можуть й довше.

Він також пояснив, за яких умов вдасться уникнути аварійних відключень, які були застосовані вчора.

"Якщо наші колеги будуть вкладатися в ті ліміти, які ми визначаємо на цей день, то відключення будуть плановими. Але дефіцит досить значний, тому тривалість цих відключень, на жаль, теж може бути значною. Це може бути 4 години, може бути й більше. Залежно від того, чи ми говоримо про годину пік – ранок або вечір – чи ми говоримо про години, коли ситуація з дефіцитом трошки менш гостра. Це денна зона і ніч", - додав Кудрицький.

Нагадаємо, мешканка Херсона намагалася перешкодити поліцейським перевірити документи її 23-річного сина, внаслідок чого вкусила одного з них за руку.

Як писали "Ми-Україна" раніше, банк Англії з 5 червня запустив нові банкноти з портретом короля Чарльза III. Нові банкноти поступово й повільно будуть замінювати в обігу нинішні гроші, з портретом королеви Єлизавети II. Про це повідомило видання ВВС.

Головне