ДБР передало ЗСУ майно білоруської компанії на більш як 61 млн доларів

ДБР передало ЗСУ майно білоруської компанії на більш як 61 млн доларів

Збройним силам України передали майно білоруської компанії на понад 61 мільйон доларів, виявлене співробітниками Державного бюро розслідувань.

Мова про 412 вагонів з металевою продукцією, яку виявили під час досудового розслідування на території морського порту в Одеській області.

У зоні митного контролю Одеської митниці виявили арматуру, труби та сталеві заготівлі, власником яких є компанія з республіки білорусь. 

"Майно країни-агресора могло вже майже 2 роки служити нашій армії, якби митниця не "загубила" його супереч вимогам Закону "Про вилучення майна у період воєнного стану", – зазначили у ДБР.

Нагадаємо, вночі протиповітряна оборона знищила 4 із 7 "шахедів", якими російське військо атакувало Україну. Про це повідомили у зверненні Генштабу. 

Повітряна оборона відпрацювала на Одещині та Миколаївщині. За даними ОК "Південь", там збили по одному дрону. Також вибухи лунали на Хмельниччині.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у додатку Monobank пізно ввечері 19 січня стався збій. Згодом стало відомо, що на банк здійснена хакерська атака. Про це повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський.

У службі підтримки банку повідомили, що питанням розбираються фахівці Monobank. Труднощі у роботі мобільного застосунку були, але їх усунули. Також зазначили, що відповідати на питання користувачів можуть повільніше.

 

Головне