ДБР оголосило підозру у держзраді екскомандиру севастопольського "Беркуту"

ДБР оголосило підозру у держзраді екскомандиру севастопольського

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру колишньому командиру севастопольського "Беркуту" і трьом його підлеглим, які після вчинених ними вбивств активістів Майдану у Києві допомагали росії окуповувати Крим. Про це повідомляє ДБР.

Зрадники упродовж 2013-2014 років разом зі спецпризначенцями інших підрозділів "Беркуту" брали участь у силовій протидії мирним акціям протесту в Києві.

За його безпосередньої участі були вбиті троє учасників акцій протесту, 15 громадянам завдані тяжкі тілесні ушкодження, 60 – середньої тяжкості, 126 – легкі тілесні ушкодження.

Нагадаємо, служба безпеки повідомила про підозру жителю Снігурівщини, який добровільно погодився співпрацювати з російськими окупантами, до чого закликав інших українців. Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупаційне військо рф для завдання ураження по Україні стало набагато частіше застосовувати балістичне озброєння. Зміна тактики ракетних обстрілів спостерігається з кінця грудня, розповів в ефірі марафону "Єдині новини речник командування Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат. 

Головне