ДБР: Нещасний випадок вважають основною версією загибелі помічника Залужного

ДБР: Нещасний випадок вважають основною версією загибелі помічника Залужного

Нещасний випадок, через необережне поводження зі зброєю, вважають основною версією загибелі помічника Валерія Залужного.

Проте розглядають ще три версії того, що сталося: убивство на замовлення російських спецслужб, убивство на ґрунті неприязних стосунків і замах на навмисне вбивство. Про це повідомляє ДБР.

У ДБР розпочали досудове розслідування. 

За словами радника з комунікацій ДБР, є версія про умисне вбивство Частякова, вчинене на ґрунті неприязних відносин, помста чи ревнощі з боку колег по службі.

Ще однією версією події Сапьян назвала замах на умисне вбивство іншого військового вищого офіцерського складу апарату головнокомандувача ЗСУ.

Сапьян наголошує, що основною версією наразі є нещасний випадок.

Нагадаємо, під Києвом внаслідок вибуху загинув помічник головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного майор Геннадій Частяков. Його 13-річного сина також було важко травмовано. Наразі дитина перебуває під наглядом лікарів. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, поліція продовжує дотримуватись версії про те, що помічник головнокомандувача ЗСУ Геннадій Частяков загинув внаслідок необережного поводження з гранатою, а не замаху чи диверсії. 

"Граната, яка вибухнула, була подарунком. І у нас уже є свідчення цієї особи, яка подарувала цей презент. Він був у вигляді коробки, всередині знаходилась пляшка алкоголю та шість гранат. Як говорить сам ймовірний підозрюваний (процесуальний статус йому не визначений, у побутовому сенсі цього слова), він подарував ці гранати колезі, зауваживши, що гранати є дійсно бойові, щоб він звернув на це увагу. Але, очевидно, всерйоз ці слова не сприйняв загиблий, і, на жаль, маємо таку жахливу трагедію. 

 

Головне