ДБР і СБУ проводять обшуки в Дубінського

ДБР і СБУ проводять обшуки в Дубінського

Спільно з Державним бюро розслідувань, Служба безпеки України проводить нові обшуки у депутата Олександра Дубінського.

Про це повідомляє "Українська правда" з посисланням на джерела у правоохоронних органах.

За інформацією з правоохоронних джерел, Дубінський є фігурантом справи про державну зраду, пов'язану з його участю разом з екснардепом Андрієм Деркачем у пресконференції 2019 року на тему "Нові факти про міжнародну корупцію, "Бурісм" та схему доведення України до банкрутства".

Подробиці цієї справи та дій слідства обіцяють оприлюднити пізніше.

photo_2023-11-13_13-26-03.jpg (83 KB)

10 листопада Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо народного депутата України Олександра Дубінського, якого підозрюють у внесені неправдивих відомостей до офіційних документів для виїзду за кордон. Народний обранець за час перебування поза межами України двічі відвідав Італію, Хорватію та Іспанію. Також встановлено, що в Іспанії фігурант справи зупинявся у двох готелях у Барселоні та передмісті.

В ДБР наголосили, що після ознайомлення нардепом з матеріалами справи її скерують до суду.

Нагадаємо, СБУ та ДБР у серпні провели обшуки у Олександра Дубінського, який під виглядом лікування батька поїхав на відпочинок за кордон. За деякий час Дубінський отримав підозру через свої дії.

Вже 6 листопада Дубінського суд відправив під цілодобовий домашній арешт. Йдеться про справу щодо схеми незаконного перетину кордону для військовозобов'язаних чоловіків.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, суд залишив під вартою українського олігарха Ігоря Коломойського.

Головне