Дали цеглиною по голові: у Маріуполі здійснили замах на колаборанта Носенка

Дали цеглиною по голові: у Маріуполі здійснили замах на колаборанта Носенка

В Маріуполі активісти українського спротиву здійснили напад на ще одного колаборанта. Очільник створеного окупантами "Маріупольського совєта" Олег Носенко отримав черепно-мозкову травму після удару "тупим предметом по потилиці".

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"В Маріуполі невідомі вивели з ладу так званого "председателя Мариупольського совета" Олега Носенка. Він у важкому стані після черепно-мозкової травми тупим предметом в області потилиці в реанімації. Вірогідність приєднання до Кобзона — велика. Ну мають бути і хороші новини з окупації", - йдетсья у дописі.

Зараз зрадник перебуває у реанімації в критичному стані. Андрющенко уточнив, що "тупий предмет", яким вдарили Носенка, була звичайна цеглина. Напад стався на вулиці Спортивній.

Андрющенко також порадив місцевим колаборантам та окупантам бути обережними, пересуваючись вулицями Маріуполя.

Нагадаємо, в середині літа в Москві підірвали авто тезки високопоставленого військового ЗС рф. Жертвою вибуху став його повний тезка, але на відміну під "першого", який працює заступником керівника центру управління стратегічними ракетними військами, цей є співробітником Головного розвідвідомства МО рф (ГРУ). 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, в Іркутській області пропав з радарів російський гелікоптер Мі-8, на борту якого, ймовірно, перебували п'ятеро осіб.

Головне