Число жертв внаслідок авіаудару рф по Бериславу зросла

Число жертв внаслідок авіаудару рф по Бериславу зросла

В Херсонській області за останню добу внаслідок обстрілів загинуло троє людей, ще одна жінка залишається у лікарні.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

Відомо про смерть чоловіка у віці 55 років, який став жертвою атаки ворожої авіації у місті Берислав. Медичний персонал намагався врятувати його життя протягом ранку, але поранення виявилися надто серйозними. Загалом російський авіаудар по цьому місту призвів до смерті трьох осіб, і ще одна жінка залишається у лікарні.

За минулу добу ворожі сили вчинили 87 обстрілів, випустивши 497 снарядів із мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. Місто Херсон було обстріляне 23 рази. Внаслідок російської агресії загинули двоє людей, ще 11 отримали поранення.

Прокудін також сказав, що "російські війська спрямували обстріли у житлові квартали населених пунктів області, а також зачепили територію та будівлі медичних та освітніх закладів, церкву. А також об'єкти критичної інфраструктури в Бериславському районі та територію та споруди заводів в Херсоні.

В ніч на 25 вересня ворог обстріляв Херсон, зачепивши будівлю навчального закладу. Близько 5:00 ранку російська армія використала авіацію для ударів по населеним пунктам - Ольгівка та Львове. Інформація про постраждалих і руйнування встановлюється.

Як відомо, російські загарбники у понеділок, 25 вересня, атакували Берислав на Херсонщині. Під час ранкового “нальоту” авіація противника скинула на населений пункт чотири авіаційні бомби. Попередньо, атаку було здійснено російським Су-34. Один з ворожих снарядів поцілив у споруду, в якій розташовувалась житлово-експлуатаційна контора. Ще одна бомба знищила житловий будинок.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, українська авіакомпанія SkyUp отримала дозвіл на польоти до США.

Головне