Чи можливо оточення Бахмута найближчим часом - пояснює Сергій Череватий

Чи можливо оточення Бахмута найближчим часом - пояснює Сергій Череватий

рф наступає в районах Бухмута, Донецька та Куп'янська, також контактує біля Урожацного. Про це повідомив  речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” на каналі “Ми-Україна”.

"На війні можливо все, але ми, на відміну від ворога, не використовуємо такі терміни, а просто щоденно робимо кроки, щоб витіснення або оточення ворога стало можливим", - відзначив заступник командувача Східного угруповання військ зі стратегічних комунікацій.

Це може статися "несподіванно", як свого часу стався каскадний обвал російської оборони на Харківщині. Наразі, підкреслив Сергій Череватий, наші воїни працюють щодня, щоб це стало можливим.

Нагадаємо, просування українського війська на півдні невпинно продовжується.  Цей рух вперед відбувається з важкими боями. Саме тому наші військові повідомляють про успіхи дуже обережно.

Як писали “Ми-Україна” раніше, в Олешках 13 серпня 2023 року стався потужний прильот по базуванню окупантів, де знаходилась техніка та велика кількість боєкомплекту.

Головне