Чоловік переодягнувся в бабусю, аби дістатись до Словаччини, - ДПСУ

Чоловік переодягнувся в бабусю, аби дістатись до Словаччини, - ДПСУ

Прикордонники виявили чоловіка, який переодягнувся у бабусю, щоб перетнути кордон.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

"Місіс Даутфайр" повертається, або черговий маскарад на кордоні.Квітчаста хустка, окуляри, картата сумка – винахідливий одесит замаскувався "під бабусю", аби дістатися у прикордоння", – йдеться у дописі.

Одесит переодягнувся і сів на потяг "Київ – Ужгород". Згодом його помітили й попросили пред'явити документи, яких у нього не було.

Чоловік зізнався, що намагався незаконно потрапити до Словаччини. Тепер йому доведеться відповідати перед судом.

18 червня прикордонники затримали чергову групу ухилянтів під час спроби перетнути державний кордон. За 150 метрів від річки їх затримав прикордонний наряд. За організацію переправи чоловіки заплатили ділкам від 7 до 10 тисяч доларів.

Перед цим двоє чоловіків хотіли незаконно потрапити в Румунію, однак заблукали в горах і були змушені викликати рятувальників. Чоловіки вирішили розпочати свою мандрівку вночі. Вони були переконані, що під ранок вже перетнуть кордоном, однак через втому та сильний дощ чоловіки втратили орієнтування. Після цього вони були змушені звернутися за допомогою.

Як писав "Ми-Україна" раніше, співробітники ДБР припинили діяльність потужної нарколабораторії в Чернігівській області, вилучено понад 240 000 доз товару.

Головне