Чоловік на Одещині вчинив стрілянину, після чого пішов на дитячий майданчик

Чоловік на Одещині вчинив стрілянину, після чого пішов на дитячий майданчик

У місті Кілія 73-річний чоловік підозрюється у тому, що стріляв через паркан сусідів, а потім пішов на дитячий майданчик з револьвером. Про це повідомили в Національній Поліції.

Поліція вилучила зброю та розпочала розслідування за статтею про хуліганство.

Поліцейські Одеської області повідомили, що 73-річний житель Кілії відкрив вогонь по дому сусідів. Сусіди повідомили про це правоохоронців та зазначили, що після цього злочинець вирушив у невідомому напрямку.

Прибувши на місце події поліцейські знайшли чоловіка та вилучили в нього пневматичний револьвер під патрон Флобера з одним набоєм. Виявилось, що після стрілянини у дім сусідів, він вирушив до дитячого майданчику, де перебували дві 15-річні дівчини. Одна з них, злякавшись зброї, втекла, а друга залишилась. З нею, як повідомили поліцейські, порушник поспілкувався.

Зазначається, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Співробітникам поліції він пояснив, що стріляв у сусідських собак, які нібито заважали йому відпочивати. Тепер йому загрожує від трьох до семи років.

Нагадаємо, українські військові, ймовірно, зруйнували останній, третій міст через річку Сейм у Глушковському районі Курської області. Про це повідомляє російське видання Readovka та військові блогери рф Юрій Подоляка і Володимир Романов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Збройні сили України продовжують успішне просування на Курщині, а також поповнюють обмінний фонд, про що повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Головне