Чоловік Брітні Спірс вирішив розлучитися зі співачкою, - AP

Чоловік Брітні Спірс вирішив розлучитися зі співачкою, - AP

Фітнес-тренер Сем Асгарі подав на розлучення зі співачкою Брітні Спірс. У законному шлюбі пара встигла пробути трохи більше року - 14 місяців. Про це пише The Associated Press із посиланням на власне джерело.

Першими про рішення пари далі йти по життю окремо напередодні, 16 серпня, повідомила низка американських медіа, серед яких таблоїд TMZ та журнал People. За кілька годин після появи публікацій у ЗМІ Асгарі офіційно подав заяву на розірвання шлюбу. Листа із відповідною інформацією було передано представнику Спірс.

У статті TMZ вказано, що якості причини для розлучення Асгарі написав "непримиренні розбіжності". До того ж, як стало відомо таблоїду, чоловік зірки вимагає від неї оплати витрат на роботу юристів і хоче оскаржити умови, прописані у шлюбному контракті пари.

41-річна Спірз та 29-річний Асгарі побралися 9 червня 2022 року. Церемонія відбувалася у будинку співачки у Каліфорнії. Серед гостей були Селена Гомес, Дрю Беррімор, Періс Хілтон, Мадонна та інші. Пара познайомилася у 2016 році на зминальному майданчику кліпу на пісню Slumber Party. Торік у травні жінка заявила про втрату їхньої дитини на ранньому терміні вагітності.

Для Спірз цей шлюб був же третім, для її обранця - першим. У 2004 році вона була одружена менш як три дні з другом дитинства Джейсоном Олександром, а дещо пізніше вийшла за танцівника Кевіна Федерлайна. Останній є батьком двох її синів-підлітків та має опіку над хлопчиками.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на початку місяця стало відомо про розлучення канадського прем’єра Джастіна Трюдо з Софі Грегуар. Пара перебувала у шлюбі майже 20 років.

Головне